Nieuwpoort partner Flanders Tomorrow Tour

nieuwpoort

Nieuwpoort is de nieuwste partner van de Flanders Tomorrow Tour, een belangrijk evenement voor jonge wielrenners in Vlaanderen. Het doel van deze race is om Belgische renners te laten concurreren met buitenlandse toppers en hen voor te bereiden op een toekomst als profs.

De Flanders Tomorrow Tour is een belangrijk evenement op de wielerkalender (31 augustus - 2 september 2023) en trekt elk jaar de beste jonge wielrenners van over de hele wereld aan. Het biedt niet alleen deelnemers de kans om hun vaardigheden te tonen aan de internationale wielertop, maar ook aan fans van de sport, die kunnen genieten van spannende races en kunnen zien welke jonge renners de toekomst van het wielrennen zullen bepalen.

De naam en de kleuren van het logo van de Flanders Tomorrow Tour weerspiegelen de sterke band van de wedstrijd met de Vlaamse regio. Het is een onmisbaar evenement voor jonge renners en fans van de sport, en het biedt deelnemers de kans om hun eerste stappen te zetten naar een succesvolle carrière in de sport.

Met de toevoeging van Nieuwpoort als partner van de Flanders Tomorrow Tour zal de race nog aantrekkelijker worden voor deelnemers en toeschouwers. De stad biedt niet alleen een prachtig uitzicht op de kustlijn, maar ook een rijke geschiedenis en een scala aan activiteiten voor deelnemers en toeschouwers.

De organisatoren van de Flanders Tomorrow Tour zijn verheugd om Nieuwpoort als nieuwe partner te verwelkomen en kijken uit naar een spannende wedstrijd in deze prachtige stad. 

Het is ook belangrijk om ook de andere partners van de Flanders Tomorrow Tour te bedanken, namelijk Poperinge, Oostduinkerke-Koksijde en Kortemark. Dankzij hun steun kan de race elk jaar plaatsvinden en kunnen jonge wielrenners uit de hele wereld deelnemen aan dit belangrijke evenement. De organisatoren van de Flanders Tomorrow Tour zijn erg dankbaar voor de steun van deze steden en gemeenten en kijken ernaar uit om samen met hen te blijven werken aan de ontwikkeling van jonge wielrenners.

Persvoorstelling FTT
Gerben Thijssen wint BKC