Persconferentie

IMG_1887

Eerder deze week werd de Bredene Koksijde Classic voorgesteld aan de pers en het brede publiek.

Tijdens de persconferentie van de Bredene Koksijde Classic op dinsdag 28 februari werd het parcours van de wedstrijd voorgesteld door Stefaan Decleir, terwijl het panelgesprek geleid werd door Karl Vannieuwkerke met gasten Wim Vansevenent, José De Cauwer en voorzitter Bert Pattyn.

De presentatie van het parcours was zeer interessant en gaf het publiek een goed beeld van de uitdagingen die de renners zullen moeten overwinnen. Het panelgesprek was ook zeer geanimeerd, waarbij de gasten bespraken wat er nodig is om zo'n grote wielerwedstrijd te organiseren en tot een succes te maken.

Na afloop van de persconferentie was er ook een receptie waarbij de aanwezigen de gelegenheid hadden om met elkaar te netwerken en van gedachten te wisselen over de wielerwedstrijd en andere onderwerpen.

Het was een zeer geslaagde avond waarbij veel informatie werd gedeeld en het enthousiasme voor de wielerwedstrijd werd versterkt. Het belooft een spannende en succesvolle wedstrijd te worden. We kijken uit naar 17 maart.

Parcours en Technische Gids BKC
BKC op Vélofollies (stand 338B)